Forum klanowe
Administrator
Proszę wszystkich odwiedzających forum, a zwłaszcza Klanowiczów o zagłosowanie na nową nazwę naszego klanu.
Administrator
Tu nie chodzi o podanie swojej nazwy, ale o zagłosowanie na podane w sondzie Tak każdy mógłby wymyślić swoją i nic by to nie dało.
Ja zaglosowalem na Progress Gaming i Seven Nation Army poniewaz obydwie mi sie podobaja.....i ciezko jest wybrac ktora ;p Czekamy az reszta ludzi zaglosuje na nazwe .....Czekamy na reszte glosow!! Pozdrawiam
Mam wrażenie, że przy nazwach to pomysłów brakowało xD
Głos na pg
OmeN napisał:
to sie qrwa mowi ;p
Może byś tak nie spamował -.-" takie odp to równie dobrze na pw możesz dać z cytatem jego posta. fst think sec write
Ostatnio edytowany przez Fusion (2008-03-23 16:36:17)
Gość
Ja głosuje na Progress Gaming
Gość
Progress Gaming
ja też na PG ;] chociaz SnA i H#S też fajne . dlatego mi pasuje któraś z tych nazw.
I pytanie:na jakim mam nicku grać??? PG???sT???Or What???
Administrator
Fusion napisał:
Mam wrażenie, że przy nazwach to pomysłów brakowało xD
W sumie masz dobre wrażenie ;P Wymyślałem nazwy (SnA, MuTeam i H#S) w 3 min i to w pośpiechu, więc może brakuje im trochę fantazji .
Głos na Seven Nation Army| SnA
Uważam, że nazwa Progress Gaming (nie ja wymyślałem xd) jest mało oryginalna, ponieważ większość klanów ma w swojej nazwie słowo Gaming, Game itp. Chociażby niedawny sparing z Xv.Gaming.
Po drugie zauważcie jak można przetłumaczyć nazwę PG: "Postęp w grze" czy coś w tym stylu...
Po wyborze nazwy bedziemy musieli wymyslec TAG klanowy ktory bedzie rozwazany tylko pomiedzy klanem
Pozdrawiam
moim zdaniem te nazwy odpadaj to nie maja byc nazwy spotykane na róznych serwerach tzeba stworzyc inidualna nazwe logo itp.
nie wiem co za ulom dal nazwe Progress Gaming | PG
jadna nazwa moze byc Seven Nation Army | SnA
Wienc głosuje
Ostatnio edytowany przez ZoNe (2008-03-25 20:22:02)
Zone **[CENZURA]** po **[CENZURA]** ty wyskakujesz z tym ulomem mowisz tylko ktora nazwa ci sie podoba i koniec a nie dodajesz jakies zbedne i na dodatek glupie komentarze ;/
Witam, jestem nowy, ale jak czytam co to piszecie to aż żal mi sie robi. LUDZIE ile wy macie lat, Ściągnijcie sobie Mozillę, bo jak patrze jakie wy błędy ortograficzne robicie to żal. A więc po 1. trzeba sie pisze przez rz a nie z. 2. Jak już klniesz to klnij poprawnie Chujj(żeby było wiadomo o co chodzi) pisze sie przez Ch.
Jeżeli chodzi o nazwę, Skinner jak już zakładasz temat to pomyśl trochę nad nazwami a nie wrzucasz po 3 min żeby tylko coś było. Z mojej strony to wszystko.
Pozdrawiam Invisible
Ostatnio edytowany przez invisible (2008-03-26 09:38:01)
Administrator
invisible napisał:
Jeżeli chodzi o nazwę, Skinner jak już zakładasz temat to pomyśl trochę nad nazwami a nie wrzucasz po 3 min żeby tylko coś było.
Nie myślałem dosłownie 3 minut i nie wrzucam nazw byle by były. Podałem tutaj czas mojego intensywnego myślenia, bo tak naprawdę, zastanawiałem sie 2 dni np. podczas gry itp. Są one wstawione po konsultacji z rożnymi osobami, których
zapewne nie znasz
Poza tym, jak już oceniam twój post (), to mam nick SkinnerBox, a nie jak napisałeś Skinner. Równie dobrze mógłbym napisać invis zamiast invisible. Może dla Ciebie nie ma to większego znaczenia, ale muszę przyznać, dla mnie ma.
Jak już mówimy o gramatyce: przed "a" stawia się przecinek i nie zaczyna się zdania od "a więc". Jesteś teraz skazany na sprawdzanie twoich postów przez większość użytkowników forum .
P.S
1. Nie muszą od razu ściągać Mozilli. Jest wiele programów do sprawdzania pisowni (np. Google Toolbar).
2. Na forum nie można w ogóle kląć!!!