Forum klanowe
moja propozycja to klan FaNaTiX ;] ale jak nie we¼miecie tego posta pod uwage to spox nie obraze sie xD
ale SnA te¿ spoko nazwa ;]
SkinnerBox, znamy sie ju¿ od jakiego¶ czasu i nie przypuszcza³em, ¿e strzelisz takiego focha <lol2>
Przepraszam Ciê kujonku jak urazi³em Ciê zwrotem "Skinner", Ten post nie by³ skierowany do Ciebie, ale SPX, I PRZEPRASZAM ZA B£ÊDY JAK JAKIE¦ POPE£NI£EM LAMECZKO P
Administrator
Znasz s³owo ironia i wiesz co ono oznacza??
To, ¿e znamy siê od jakiego¶ czasu nie ma znaczenia. Je¿eli napisa³by to kto¶ inny, np. QaX.x, odpowiedzia³bym to samo, wiêc nie denerwuj siê .
Go¶æ
invisible napisał:
Witam, jestem nowy, ale jak czytam co to piszecie to a¿ ¿al mi sie robi. LUDZIE ile wy macie lat, ¦ci±gnijcie sobie Mozillê, bo jak patrze jakie wy b³êdy ortograficzne robicie to ¿al. A wiêc po 1. trzeba sie pisze przez rz a nie z. 2. Jak ju¿ klniesz to klnij poprawnie Chujj(¿eby by³o wiadomo o co chodzi) pisze sie przez Ch.
Je¿eli chodzi o nazwê, Skinner jak ju¿ zak³adasz temat to pomy¶l trochê nad nazwami a nie wrzucasz po 3 min ¿eby tylko co¶ by³o. Z mojej strony to wszystko.
Pozdrawiam Invisible
Czlowieku ..::[CENZURA]::... kazdy roznie pisze ;/ i w slownikach tez jest roznie ze nieraz jest przez ch i samo h.. a co do tych uwag to se je zatrzymaj dla siebie moze on ma dysortografie i nic na to nie poradzi ze pisze z bledami.....A co do polskich liter jkbys juz chcial o tym zaraz pisac to mi sie poprostu ich pisac niechce xD ;p
Pozdrawiam i nastepnym razem pisz do adminow albo zatrzymaj te uwagi dla siebie ;p
Administrator
KONIEC
Nazwa "Seven Nation Army" zosta³a wybrana. Nied³ugo poinformujemy o nowym forum naszego klanu.
Pozdrawiam SkinnerBox